Pannendak
Den Bosch

Pannendaken in perfectie!

Pannendaken vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom dakpannen vervangen moeten worden. Deze zijn vooral van buitenaf te zien, maar soms is het ook binnen in huis duidelijk dat de dakpannen aan vervanging toe zijn. NELO helpt u graag de juiste keuze te maken voor een duurzaam pannendak in Utrecht. Of u nu uw pannendak wilt laten repareren, renoveren of een heel nieuw pannendak wilt laten aanleggen. Wij helpen u duurzaam en goed!

Wanneer moet u uw dakpannen vervangen:

Vocht en/of lekkage. Als er vochtophopingen, vochtvlekken of schimmel te zien zijn op muren of plafonds is dat meestal een teken dat het dak lek is. Het kan zijn dat er dakpannen kapot of verschoven zijn. NELO Dakwerken laat dit transparant aan u zien!
Doffe dakpannen. Als uw dakpannen hun kleur zijn verloren kan dit een reden zijn om de pannen te vervangen. Dit is namelijk een teken dat de beschermlaag aan het slijten is. NELO Dakwerken adviseert over de juiste dakpan en denkt mee met uw portemonnee.
Stormschade. Na een storm is het altijd verstandig uw dak te controleren op schade. Een paar verschillende pannen kunnen al een vervelende daklekkage veroorzaken. NELO Dakwerken voert kosteloze dakinspecties uit en kan u helpen grote schade te voorkomen!
Bemoste dakpannen. Dakpannen waarop mos of algen zijn gegroeid dienen zo snel mogelijk gereinigd of vervangen te worden. Mos scheidt een zuur uit waardoor de beschermlaag van de dakpannen kapot gaat en ze minder vochtwerend worden. NELO Dakwerken kan u adviseren!

Twijfelt u of aan de staat van uw dakpannen? Neem contact met onze dakdekkers in Den Bosch op voor een grondige, transparante inspectie.

Call Now Button